22 ліпеня 2017 года ў 13 гадзін на базе адпачынку “Прывал” ААТ “Гродзенская тытунёвая фабрыка “Нёман” пачнецца фестываль “Кулінарны цімбілдынг-2017”.
У праграме:
- конкурс кулінарнага майстэрства каманд арганізацый грамадскага харчавання Гродзенскай вобласці;
- страва з “чорнай скрыні”;
- майстар-клас майстар-повара рэстараннага комплексу “Сталіца” ГП “Прэзідэнт-ГАтэль” Дзяніса Светава па прыгатаванні гарачых страваў;
- майстар-клас па прыгатаванні піцы для дзяцей піцайолай рэстарана хуткага абслугоўвання “Вялікі буфет” ТАА “Шэф Кок” горада Гродна;
- дэгустацыя страваў беларускай кухні і айчынных харчовых тавараў;
- шоу-праграма;
- конкурсы, віктарыны, розыгрышы для гасцей;
- сувеніры, падарункі.
У якасці вядучага фэсту запрошаны Аляксандр Бугаёў (вядучы праграмы “Ваша лато”, рэспубліканскіх конкурсаў кулінарнага майстэрства і сэрвісу, кулінарных фестываляў).
Партнёры мерапрыемства: КПСУП “Гродзенская птушкафабрыка”, ААТ “Агракамбінат “Скідзельскі”, ААТ “Ваўкавыскі мясакамбінат”, ААТ “Гродзенскі мясакамбінат”, ААТ “Молочный Мир”, ААТ “Шчучынскі масласырзавод”, РУАП “Гродзенская агароднінная фабрыка”, філіял ТАА “Еўрагандаль” у горадзе Гродне, гандлёвая марка “Кухар”, ЗП “Цэптар Інтэрнацыянал”, ЗТАА “Прампрадімпекс”, ТАА “Гастрабізнэс”.
Падрыхтавала да друку Т. ГРЫЦУК