Гарачае харчаванне ў полі – абавязковы клопат усіх сельскіх гаспадарак раёна. У адказны перыяд пасяўной кампаніі, калі на хлебаробаў прыходзіцца велізарная нагрузка і людзі знаходзяцца ў полі ад світання да заходу, асаблівую актуальнасць набывае арганізацыя гарачага харчавання працаўнікоў. Гэтае пытанне трымаецца на пастаянным кантролі.

Як паказаў выезд у КСУП “Жукоўшчына”, тут гарачае харчаванне ў полі арганізавана на належным узроўні.

Клопатаў з арганізацыяй харчавання, вядома ж, шмат. Але ўсе гэтыя выдаткі і клопаты ў канчатковым выніку, несумненна, прыносяць станоўчы вынік. Ад самаадчування работнікаў, ад іх настрою залежаць у канчатковым выніку паказчыкі і ў раслінаводстве, і ў жывёлагадоўлі, і ў эканоміцы прадпрыемства.

Тэкст і фота Вольгі ЮШКЕВІЧ

Читайте также:

У аптымальныя тэрміны пасеяць яравыя збожжавыя плануюць у КСУП “Дварэц –Агра”. Сяўба пачалася (+відэа)

Вясновы дзень – год корміць (+відэа)

Живи, как хозяин. Рейд по порядку (Фоторепортаж)

1 Комментарий

  • Ух ты, столик и стульчики

Оставить ответ

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Похожие публикации