“Лепшы смак” дзятлаўскіх сыроў
Опубликовал

“Лепшы смак” дзятлаўскіх сыроў

ААТ “Дзятлаўскі сыраробны завод” прыняў удзел у 25-й юбілейнай міжнароднай выставе прадуктаў харчавання “Прадэкспа-2018” у горадзе Маскве.

“Прадэкспа” ўваходзіць у дзясятку найбуйнейшых харчовых аглядаў свету і ўражвае сваімі маштабамі. У гэтым годзе пазмагацца прыехалі прадстаўнікі харчовага бізнэсу з 46 краін.

З вялікім поспехам прайшоў конкурс-дэгустацыя прадуктаў “Лепшы смак”. Метад дэгустацыі з’яўляецца самым прагрэсіўным у тэсціраванні прадуктаў. Ён дае даволі дакладную ацэнку рынкавых перспектыў. У час дэгустацый аб прадукце робяць высновы прадстаўнікі аптовага і рознічнага бізнэсу: прафесійныя прадаўцы добра адчуваюць, будзе прадавацца тавар або не. Галасаванне і падлік галасоў праводзіцца публічна, арганізатары мерапрыемства не могуць паўплываць на яго вынікі. Прадукт ацэньваецца па пяцібальнай сістэме, і калі сярэдні бал складае чатыры і больш, то яму прысвойваецца званне “Лепшы смак”.

Прадукцыя Дзятлаўскага сыраробнага завода заваявала  на сёлетняй выставе чатыры дыпломы першай ступені за масла сметанковае “Крестьянское” з масавай доляй тлушчу 72,5%, сыр паўцвёрды “ATLETas” з масавай доляй тлушчу 50%, сыр цвёрды “Chesse BUM” з масавай доляй тлушчу 45%, сыр мяккі “Ricotta” слабасалёны з масавай доляй тлушчу 30% і адзін дыплом другой ступені за сыр паўцвёрды з чэддэрызацыяй “Chedder Gold” з масавай доляй тлушчу 45%.

Імідж нашай прадукцыі вельмі высокі. Дэгустатары адзначалі, што калі беларускае, значыць “усё шчыра і па даступнай цане”.

Дзятлаўскі сыраробны завод  даражыць не толькі густам, але і заваёўвае пакупніка якасцю прадукцыі.

Наталля ЗУБКО,
спецыяліст па ідэалагічнай рабоце ААТ “Дзятлаўскі сыраробны завод”

 

 

3 0 589 03 Март, 2018 Галоўныя тэмы Март 3, 2018

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *